CP Berbee

 

Museum Martena. CP Berbée: Onder Vrouwen. Kasteelreceptenwedstrijd


Te zien in dit museum. CP Berbée: Onder Vrouwen. Tijdloze mode en interieur komen samen met de vrouwelijke portretten uit de collectie van het museum in deze kleurrijke tentoonstelling. Het vertrekpunt van de tentoonstelling Onder Vrouwen is de persoonlijke kledingcollectie van CP Berbée. Door te mixen, te pimpem, te spelen met kleuren, stijlen, texturen, oud en nieuw maakt ze outfits zodanig dat die alleen maar van haar kunnen zijn. Met aanstekelijke vrolijkheid trekt zij haar tweede huid vrijelijk aan en ook weer uit. Haar lef en vitaliteit leiden haar op onconventionele wijze naar onvermoede identiteiten. CP Berbée ontvangt de bezoekers op 31 maart en 1 april zelf, in haar eigen stijl. Van 11:00 tot 17:00 is haar werk nog te zien en kun je in gesprek gaan met de kunstenaar.

Museum Martena is open van 11 tot 17 uur.

Een jury heeft de tien genomineerden bekend gemaakt van de VriendenLoterij Kasteelprijs. Iedereen (vanaf 18 jaar) kan stemmen op deze top-10. De genomineerde overheerlijke kasteelrecepten zijn: Wortelpudding van Slot Zuylen (UT), Kweeperentaart van Museum Martena (FR), Perentaart met karamelsaus van Landhuis Oud-Amelisweerd (UT), Overheerlijke Aardappelkoek van Huis Sevenaer (GL), Marmelade van Kasteel Rosendael (GL), Chester Cake van Kasteel de Haar (UT), Macaroni van Kasteel Twickel (OV), Indische Stoof van Kasteel Cannenburgh (GL), Prestige Pie van Kasteeltuinen Arcen (LB) en Aardappelenpodding van Freaylemaborg (GR).
Stemmen kan tot en met 31 maart via https://dagvanhetkasteel.nl/stem/ Onder de stemmers wordt een kasteelovernachting inclusief diner verloot bij het kleinste kasteel van Nederland, Kasteeltje Hattem (LB).

meer informatie »