Schierstins: theatermuziekspektakel 21 oktober


Schilderijen van Aly van der Wal (tot en met 22 oktober).

Za. 21 okt. 20.00 u. 'Muziek!' Muzikale wereldreis van West- via Oost-Europa naar Amerika met Marjolein Meijers en de broers Walter en Onno Kuipers. Marjolein Meijers (bekend van de Berini's) neemt de bezoekers mee op wereldreis: van Rotterdam gaat zij via Ierland, Bulgarije en Turkije, met een grote zwaai naar Amerika. ´Muziek!´ staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit vol vrolijke en ontroerende verhalen. Meijers en de beide Kuipers laten de muziek bruisen en zinderen, terwijl de gasten afwisselend lachen en ontroerd worden. Zie verder www.marjoleinmeijers.

Di. 24 okt. 2017 - Kindervoorstelling De Leeuw Is Los, voor kinderen (4-10) en (groot)ouders. Theaterbureau Ithaka/Baukje Fennema

Za. 28 oktober - Nacht van de Nacht. Wandelen met verhalen in het duister

Zo. 5 nov. 15.00 u. ´De lange reis naar Berlijn´. Literair-muzikale voorstelling van Bennie Huisman

Vr. 17 nov. 20.00 u. - Wijnproeverij met muziek. Duo Accordéon Mélancolique.

Zo. 3 dec. 15.00 u. Concert Bauke van der Woude en Campbell Forbes, luisterliedjes (Fries/Stadsfries)

Vr. 15 dec. - 'Feanwâlden en de tram'. Lezing door Jan van Zinderen en Pieter Terpstra (met rijdend materieel 1910 - 1955)

-Het cultureel historisch centrum in Feanwâlden is dinsdags t/m zondags open van 13.30-17.00 uur, zaalverhuur, concerten en dergelijke voorbehouden. Behalve de wisselexpositie zijn ook de permanente exposities van ‘Het Laatste Torenkasteel’ en de auteur Theun de Vries te bezichtigen.

Foto: Frans de Vries

meer informatie »